maanantai 27. elokuuta 2012

The Visa

Tänä aamuna lähdin sitten kahdeksan aikoihin kohti kaupunkia ja Amerikan suurlähetystön konttoria. Haastatteluni pidettiin Kaisaniemessä ja olin hyvissä ajoin paikalla valmiina painamaan ovisummeria klo 8.45 kun haastatteluni alkoi. Ei muuta kuin ovesta sisään ja hissillä 5 kerrokseen. 

Ennen varsinaista haastattelua tehtiin turvatarkastus ja kaikki elelektroniikkalaitteet ja muut ylimääräiset tavarat piti jättää säilytykseen. Tarkastuksen jälkeen mentiin ensimmäiselle tiskille, jossa suomalaiselle virkailijalle annettiin kaikki tarvittavat lomakkeet. Sitten seuraavalle tiskille, jossa tervehti iloinen amerikkalaisnainen joka otti sormenjäljet. Seuraavana vuorossa olikin viimeinen tiski, jossa amerikkalainen mies kyseli muutaman kysymyksen ja pääasiassa sanoi, että nauti Kaliforniasta ja viisumi tulee muutaman päivän päästä postissa!

Kaiken kaikkiaan koko haastattelu kesti yhteensä noin puoli tuntia. Jos olet itse suuntaamassa viisumihaastatteluun niin ei tarvitse turhaan jännittää! Nyt vain odotellaan viisumin saapumista, jonka myötä olen taas yhden askeleen lähempänä unelmaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti