keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Another Week Has Passed

Nyt on taas viikon sisään kerennyt tapahtua sen verran, että on aika pistää vähän postausta kehiin. Eli viime viikolla sain viimein kaikki tarvittavat paperit, eli lääkärintodistus, rikosrekisteriote, lukion päättötodistus, agreement form ja ajokorttikopion, lähetettyä CC toimistolle ja maksoin myös koko au pair vuoteni kattavan laskun, johon sisältyi muun muassa kaikki vakuutukset ja ohjelma maksu. Eli nyt on nämä asiat saatu hoidettua!

Eilen kotona odotti myös mukava yllätys, nimittäin postia host perheeltäni. Hienoa, että perheeni otti minuun yhteyttä myös tällä tavalla. Pakettista ja sen sisällöstä kerron myöhemmin vielä lisää toisen postauksen merkeissä... :)

3 kommenttia:

  1. Hei hienoo kuulle, että asiat etenee sunkin osalla! Lähetän täältä Californiasta terveisiä ja ku itekin pääset tänne nii voidaan varmasti tehdä jotain yhdessä! Mun alue ryhmässä on kaks aupairia muuten samasta kaupungista mihin oot menossa, joten et oo kaukana sieltä missä nyt asustan! :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Mites siellä on muuten sujunut? Varmasti ihan mahtavaa! :)

    VastaaPoista
  3. No siis en oo paljoo vie tehny mitää ku tulin vasta perjantaina, mutta viihdyn todella hyvin täälä! Varaudu siihen, että tääl tosiaan on aika kylmä aina ku aurinko ei paista, että aamulla, illalla ja yöllä :D EI nyt mitään hirveen kylmä, mutta kyl pitkähihanen ihan hyvää tekee! :)

    VastaaPoista