sunnuntai 19. elokuuta 2012

A Piece Of Finland
Eli tälläisiä tuliaisia olen jo hankkinut Amerikkaan vietäväksi. Molemmat tytöt saavat Marimekon pussukat, joihin laitetaan noita Liberon koruja ja hiusjuttuja. Poro avaimenperät ovat myös tytöille ja aikeissa oli hankkia vielä Tatu and Patu this is Finland- kirja, josta lapset saavat lukea ja oppia lisää Suomesta.

Xenophobe's guide to the Finns- kirja kertoo humoristisellä tavalla Suomesta ja suomalaisista. Kirjan aiheita ova muun muassa kulttuuri, politiikka ja suomalaisten ruoka- ja juomatottumukset. Ajattelin, että kirja olisi pääsosin tuliainen vanhemmille, mutta saavat lapsetkin sitä toki lukea.

Tottakai aijon vielä viedä koko perheelle Fazerin suklaata ja salmiakkia. Haluaisin kuitenkin antaa vanhemmille vielä jotakin, esimerkiksi Iittalalta tai Arabialta. Onko hyviä ideoita tai löytyykö sulta omakohtaisia kokemuksia? Kaikki ideat otetaan mielellään vastaan:) Ja mitä mieltä olette siitä, että veisin perheen nykyiselle au pairille jotakin? Hän kun ei kuitenkaan ole "perhettä", mutta ehkä se olisi mukavaa jos toisin hänellekkin jotain!4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä hyviltä tuliaisilta! Itse olen ajatellut ehkä viedä vanhemmille marimekon peura mukit, jotka bongasin viikko pari sitten. Ehkä saattaisivat sinun host perheen vanhemmat tykätä niistä myös :) Nykyinen au pair voisi ilahtua, jos viet hänelle jotain myös, joten ehkä jotain pientä kannattaa viedä :) Ihania nuo hirvi-avaimenperät!

  VastaaPoista
 2. Joo pitää ehdottomasti katsoa noita marimekon mukeja, kiitos vinkistä! :) katsotaan jos keksin jotain mukavaa viemistä myös au pairille..:)

  VastaaPoista
 3. Toi Tatun ja Patun Suomi on kyllä hillitön kirja, suosittelen! Itse toin sen omalle hostlapselle :) Ja Mauri Kunnaksen Koiramäki -kirjatkin on tosi hyviä. Mun perheessä oli jo ennestään ollut kaksi suomalaista aupparia ja ne oli sit vieneet tietty kaikki Muumi ja Marimekko -jutut niin oli vähän hankala keksiä siihen mitään uutta, haha.

  Koskas sulla on lähtö? :)

  http://riikkaintheusa.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Joo ajattelin että toi kirja vois olla kiva myös mun host lapsille!:) eihän noi tuliaiset vielä oo ihan lukkoon lyöty, katsotaan sitten mitä oikeasti lähtee mukaan kun se päivä koittaa. Lähtöhän on siis 29.10. :)

  VastaaPoista