lauantai 19. tammikuuta 2013

Lake Tahoe

Uus vuos on alkanu mukavasti täällä Atlantin toisella puolella. On ollu viikot niin kiireisiä, että en oo kerennyt edes blogia päivittelemään. Eli vuoden ensimmäinen viikko vietettiin perheen kanssa laskettelemassa Lake Tahoe:n vuorilla North Star ski resortissa. Ihan uskomaton paikka ja vaan noin neljän tunnin ajomatka täältä San Franciscosta pohjoiseen päin. Nyt ei puhuta mistään Suomen Levistä tai Rukasta vaan ihan oikeista vuorista ja mahtavista rinteistä. Olin niin ilonen kun pääsin taas näkemään lunta pitkästä aikaa, mutta oli se kyllä myös mukavaa palata tänne "lämpöön" viikon jälkeen. No, viikko sitten perjantaina lähettiin taas Tahoe:lle laskettelemaan. Se oli tämmönen viikonloppu matka tällä kertaa, mutta helmikuussa ollaan menossa taas vähintään viikon mittaselle reissulle. Ainakin mun Tahoen kausilipulle, (jonka sain host vanhemmilta joululahjaksi), tulee varmasti käyttöä tänä talvena :) Asuttiin pienessä asunnossa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä laskettulerinteistä ja North Star:in kylästä. Asunto oli mukava ja viihtyisä, vaikka jouduinkin nukkamaan ilmapatjalla koko viikon. Ei tartte kuitenkaaan valittaaa, koska oli kyllä sen arvoista!













4 kommenttia:

  1. northstaaaaar aaaaa toi olis niiin unelmapaikka käydä! etenkin kun toi on supermesta bongata snoukkakuuluisuuksia!! :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaan ikinä on mahdollisuus tuolla käydä niin suosittelen kyllä kovasti! Joo taitaa Shaun White ainakin tuolla lasketella..;)

      Poista
  2. Heippa! Suunnittelen itsekin lähteväni au pairiksi jenkkeihin (tosin vasta yli vuoden päästä), nii kiinnostais, että paljon sulla tuli tää ohjelma kokonaisuudessaan loppujenlopuksi maksamaan? Ite mitä oon laskeskellu nii tulis vähän päälle 1200? Entä sitten toi yliopistossa käynti, riittääkö se 500 dollaria mihinkään, vai tuleeko paljon omia kustannuksia? Olis TOSI kiva jos vastailisit. Ja mun toivomus olis postaus, jossa kerrot mitä ajattelit opiskella ja miten se systeemi oikein menee :) Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun liityit lukijaksi:) elikkä noin 1200 e tuli mullakin tämä kokonaisuudessaan maksamaan.. Muista kuitenkin varata rahaa "yllätyskuluihin" myös täällä amerikan päässä. Ite jouduin maksamaan mm. matkalaukuista ja ajokortista... Kiitos postaus ideasta! Varmasti teen tuon postauksen tässä piakkoin, sillä kouluun oon menossa itseasiassa jo tällä viikolla..:)

      Poista