tiistai 25. joulukuuta 2012

Christmas

Joulu tuli, joulu meni? Tänä vuonna en oo odottanu joulua oikeestaan ollenkaan. Kauhee stressi oli ensinnäkin mitä ostaa host perheelle lahjaksi. Lopulta löysin sitten ihan hyviä lahjoja kaikille. Molemmast tytöt saavat askartelutarvikkeita, sukat ja hanskat ja yhteisen lautapelin. Vanhemmille ostin lahjakortin elokuviin ja äidille suomalaisen Lumenen voiteen ja isällä matkailukirjan Suomesta. Halusin antaa kaikkille jotakin hyödyllistä ja vanhemmille varsinkin jotakin suomalaista, mutta silti halpaa. Oon tyytyväinen mun lahjoihin, vaikka tyttöjen lahjat multa saattaa jäädä vähemmälle huomiolle kun he näkee kaikki noi toiset lahjat! Kauhea kasa kaikkea odottamassa avaamista huomen aamulla. Varmaan sieltä muutama paketti mullekin löytyy....

Eli tänään 24. joulukuuta, vanhemmat oli aamulla tekemässä viime hetken ostoksia ym. joten käytiin tyttöjen kanssa elokuvissa ja syömässä, mikä sopi mulle mainiosti. Tultiin kotiin noin kahden maissa ja lähettiinkin melkein suoraan tohon naapuriin perheen ystävien luo viettämään aikaa ja syömään joulu illallista. Vähän oli normaalista poikkeavaa jouluruokaa, mutta hyvin maistu. Syötiin kunnon pihvit, maissivanukasta, täytettä, salaattia, erilaisia kastikkeita ja jälkiruuaksi peppermint browniseja ja itsetehtyä toffeeta, yum!

Tytöistä nuorempi uskoo vielä joulupukkiin, mutta vanhempi tuntuu jo tietävän mitä oikeasti tapahtuu. Tytöt saivat tänään viestit joulupukilta. Toisin sanoen host äiti oli tilannut netistä video tervehdykset joulupukilta. Videoon pystyy lisäämään omia kuvia ja joulupukki tietää lapsen nimen ja muita asioita lapsesta. Lapset saavat myös tietää ovatko nice or naughty listalla. Tytöt saavat viestit joka vuosi ja ihan kiva perinne mun mielestä. Tosi hyvin video oli tehty, ja varsinkin nuorempi tytöistä oli oikein innoissaan nähdessään joulupukin! Pistettiin vielä nyt illalla joulupukille maitolasi ja keksejä takan viereen odottamaan, ja tietenkin vettä ja porkkanoita poroille.

Huomenna on sitten aika käydä lahjojen kimppuun ja syödään jouluaamiainen kotona. Myöhemmin mennään taas tuohon naapuriin joululounaalle ja sieltä sitten katsomaan jouluvaloja tai keksitään  muuta jouluohjelmaa.. Huominen on kuitenkin varattu rentoutumiselle ja yhdessä ololle perheen kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti