torstai 13. joulukuuta 2012

Feels like home

Heippa taas! Nyt on alkanut arki vihdoin rullaamaan normaalisti ja alkaa tämä paikka tuntumaan jo toiselta kodilta. Alotin ahkerana salilla käymisen ja siellä onkin vietetty viimeset pari viikkoa. Välillä tuntuukin, että mun päivät menee siinä, kun vien tytöt kouluun ja olen 8.30 vapaana, niin 9 olen jo kaverin kanssa salilla, 12 mennään syömään luonasta, sitten kotiin ja suihkun kautta hakemaan tytöt kolmelta koulusta ja 8 illalla väsyneenä romahtaminen sänkyyn. Välillä löytyy kyllä kahdeksan jälkeen vielä energiaa lähteä Starbucksiin tai syömään vähän jugurttijäätelöä. Viikonloput menee sitten nukkuessa pitkään ja kavereita nähdessä. San Fransiscon keskustaan oon myös muutaman kerran eksynyt, tai sitten vaan shoppailut läheisellä ostarilla tai Burlingamen keskustassa.

 Ei tämä elämä täällä loppujen lopuksi poikkea niinkään paljon elämästää Suomessa. Koti-ikävä ei ole ainakaan vielä iskenyt? Katsotaan nyt milloin sen "romahdus" sitten tulee... Ikävästi oon kyllä ollu kipeenä täällä aika paljon. Noin kaks viikkoa sitten olin nuhakuumeessa, mikä oli musta vaan pientä nenän vuotoa, mutta kuumetta olikin sitten 39 astetta, enkä ollut huomannu mitään. Sitä se kiireinen au pair elämä tuottaa. Nyt oon sitten taas tosiaan kipeenä, ollu jo pari päivää, mutta ei tämä tauti onneksi ole työtä pahemmin haitannut. Onneksi on lääkäri perheessä, niin pienet sairaudet hoituu tuosta vaan!

Tyttöjen kanssa tuun mainiosti toimeen. Välillä on vielä pientä kiekuttelua havaittavissa, mutta se tuskin menee ikinä ohitse. On kuitenkin mukava huomata, että tytötkin alkaa sopeutumaan mun läsnäoloon. Päivittäin tulee kommentteja, joiden mukaan mä oon kuin isosisko heille, ja pyydetään etten ikinä lähde kotiin. Iltasin tytöt, varsinkin vanhempi, pyytää mua "halimaan" vähäksi aikaa ja puhutaan sitten muutama minuutti kaikkea mitä mieleen tulee. Host vanhemmat ovat kuulemma myös tyytyväisiä minuun ja vaikka oonkin ollu täällä vasta vähän aikaa, tuntuu, että oon jo osa tätä perhettä. Kavereita on lyötynyt myös tosi paljon, joten yksin ei tartte olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti