tiistai 25. syyskuuta 2012

Technical Problems And Other Stuff

Nyt on ollut vähän teknisiäongelmia tulevan postauksen kanssa. Host perheeni lähettämästä paketista kertova postaus on siis tulossa, heti kun saadaan kaikki taas toimimaan.... Sillä välin voisin kertoa vähän mitä tässä on nyt tapahtunut ja tulee tapahtumaan, kun lähtööni on enään reilu kuukausi jäljellä.

Eli vielä olen ollut melkeinpä joka päivä töissä ja tulen varmaankin olemaan ihan loppuun asti, kunnes lähtö koittaa. Tälle hetkellä hoidan siis tuttavaperheemme 1,5 vuotiasta lasta. Työ on mukavaa ja pieni tyttö jota hoidan on aivan ihana, ja siksi onkin aina kivaa tulla töihin aamulla. Odotan kuitenkin jo innolla että pääsen USA:han ja vähän isompien tyttöjen seuraan! 

Töiden ohella on sitten juostu siellä poliisiasemalla ja pankissa ym. hoitamassa asioita valmiiksi ennen lähtöä, ja tietenkin vietetty aikaa puhelimessa CC:n toimiston kanssa varmistellessa eri asioita. Kuten olen kertonut, myös perheen kanssa on juteltu ja tutustuttu toisiimme. Onkin mukavaa mennä perheeseen, joka ei tunnu enään täysin vieraalta:)

Mitä pakkaukseen sitten tulee, niin en ole siis vielä todellakaan sitä aloittanut. Olen muutenkin sellainen ihminen, joka aloittaa tuon pakkaamisen viimeisenä iltana ja aina jotain jää puuttumaan. Ehkä voisin palata asiaan sitten viimeisellä viikolla.... Vaikka olen toki jo alustavasti miettinyt mitä rytkyjä ja tavaroita pakkaan matkalaukkuuni, (kyllä vain yksi laukku on siis sallittu!!!!!) on se kuitenkin vaikeaa ja hieman hämmentävää päättää, mitä tavaroita kannattaa sitten se kaksi vuotta säilyttää, mitä myydä kirpputorilla ja mitä ottaa sitten oikeasti mukaan. Shoppailu paikan päällä ei varmasti tuota minulle ongelmia, joten en kyllä kauheasti aijo mukanani viedä.

Jos totta puhutaan, niin olen jo vähän kyllästynyt tähän odotteluun ja toivon, että pääsisin jo lähtemään. Onhan tässä nimittäin jo melkein neljä kuukautta siitä kun perheeni varmistui... No, mutta enään on kuukausi jäljellä ja sitten odotus palkitaan. Eiköhän ne lentoliputkin kohta jo tipahda postilaatikosta....

15 kommenttia:

 1. Heii, miksi puhut koko ajan kahdesta vuodesta? Oletko pidentänyt au pair vuottasi jo nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Hyvä huomio, eli perheen kanssa on puhuttu ja heillä oli heti toiveena, että pystyisin ainakin 9 kk pidentämään vuottani jos ja kun kaikki sujuu hyvin. Olen valmis pidentämään myös kokonaisella vuodella jos se perheelle vain sopii. Joten valmistaudun nyt henkisesti siihen, että olisin enimmillään sen kaksi vuotta poissa. :)

   Poista
 2. Kuukausi menee todella nopeesti, mut ymmärrän kyllä kui tuskaa on ollu odottaa, koska jo reilun kuukauden odotus oli ihan hirveetä. Pakkaamisen kanssa yks neuvo, ota mukaan sen verran et pärjäät kaks viikkoa. Luultavammin sunkin perheessä on kuivaaja niin vaatteiden pesukin käy käden käänteessä, koska aamulla pestyt voi jo illalla tai iltapäivällä laittaa päälle! :) Rehellisesti voin kertoa, että itse pakkasin vikana iltana, kun lähtöön oli joku 4 tuntia :D (olin jo tietenkin suurinpiirtein kattonu kaikki valmiiks vähitellen, että laukkuun laittaminen jäi siihen vikaan iltaan) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se todennäköisestii jää tuonne vikaan iltaan, kun ei sitä varmaan saa nukuttua niin on hyvää aikaa pakkailla! 2 viikoksi pakkaaminen kuulostaa aika järkevältä, koska heti kun pääsee vaatteita pesemään, riittää ne aika pitkälle...:) kuitenkin tosi nopeesti menny tää aika ni kyllä täs vielä yhen kk helposti kärvistelee:)

   Poista
 3. Moikka!
  Minä päivänä sä oot siis lähdössä? Sillä vaan kyselen kun itellä lähtöpäivä on tän kuun 29 päivä niin mietin että ollaanko samaan aikaan menossa :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Eli mullakin lähtö tän kuun 29. päivä! Nähään sitten varmaan lentokentällä:) minne päin oot lähössä?:)

  VastaaPoista
 5. Meen Frankliniin, Massachusettsiin, eli ihan toiselle puolelle :D Joko jännittää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Ootko siis myös lähössä cultural carin kautta?:) ja pakko sanoo et ei kyllä kauheesti jännitä. Tässä on jo niin kauan odoteltu niin oon ehkä päässy jo sen alku jännityksen ohi! Kun nyt vaan pääsis jo lähtemään:)

   Poista
 6. Joo Cultural caren kautta. Itellä tuli heti perheen varmistumisen jälkeen sellanen iikjännityspaniikki, mut nyt ei oikeestaan osaa jännittää kun on vie kaikkee tekemistä ennen lähtöä. :D Ehkä se tulee sit siinä kun istahtaa koneeseen :) Hei ootko miettiny et lähetätkö perästä jotain sun tavaroita sit host perheen osoitteeseen vai yritätkö saada kaikki ite tuotua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis ihan varmasti panikoin sit koneessa ku se jännitys alkaa oikeesti iskee!:D Ja yritän siis tosiaan saada kaiken mahtumaan yhteen matkalaukkuun, mut esim laskettelu kamat äiti on luvannu lähettää sitten myöhemmin mulle, kun oon jo perheeseen saapunu..:) Ja San Franciscossa ei varmaan talvivaatteille tuu pahemmin käyttöä, niin ei vie nekään tilaa laukusta:)

   Poista
 7. Okei :) Mä tässä vie pähkäilen et mitä teen mun laskukamoille, otanko heti mukaan vai pyydänkö mammaa lähettää sit perästä. En oikee tie kummin tulis halvemmaks kun en tie et mitä maksaa toimitus jenkkeihin. Mut aattelin et koitan sit muuten mahdollisimman vähän pakata, tulee kummiski shoppailtuu... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis ite jätän suosiolla mun laudan ja kengät kotiin, vuokraan sitten tai säästän ja ostan sieltä uudet...Perhe on kuitenkin aika innokas laskettelemaan, joten kyllä varusteille varmasti tulee käyttöä:) Äiti lähettää sitten takin ja housut ym. ni ei pitäis kauheen kalliiksi tulla! Joo siis ostan jo varmaan Nykistä jotain vaatteita, niin turha sitä on vanhoa raahata mukana:)

   Poista
  2. Jep, saa nyt nähdä mitä teen. :) Tietkö muita suomalaisii ketä on sinä päivänä lähdössä? Meitä on kuulemma 5

   Poista
 8. En oo itseasiassa vielä toimistolta kyselly muista lähtiöistä, mut kiva jos löytyy matkaseuraa! :)

  VastaaPoista