maanantai 25. kesäkuuta 2012

Next steps towards my dream

Tehtyäni lopullisen päätöksen lähteä au pairiksi, ryhdyin etsimään au paireja välittäviä järjestöjä. Lähtö järjestön kautta luo turvallisuuden tunnetta, joka on minulle tärkeää näin isoissa päätöksissä. Jos lähtisin yksityisiä reittejä au pairiksi, en olisi niin varma asioiden laillisuudesta ym, sillä huomautan jo nyt, että au pairiksi lähtö vaatii paljon pikkutarkkaa paperityötä.

Eri järjestöjä selaillessa, huomioni kiinnitti Cultural Care Au Pair, joka on kansainvälisesti levinnyt ja jo kymmeniä vuosia toiminut järjestö. Luin lisää järjestöstä ja au pairiksi lähtemisestä heidän nettisivuillaan ja totesin, että tässä olisi järjestö, joka on luotettava ja jonka kautta lähtisin au pairiksi. lmoittauduin nettisivuilla Cultural Care Au Pair infotilaisuuteen ja näin matkani sai viimein todellisen alkunsa.

Infotilaisuuden yhteydessä oli yksilö haastattelut ja tämän jälkeen aloinkin jo täyttää netissä omaa Au Pair hakemustani. Hakemus oli todella yksityiskohtainen, mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi muutaman päivän uurastuksen jälkeen. Noin viikko sitten hakemukseni lähetettiin Suomen konttorista tarkastuksen jälkeen vielä Cultural Care:in pääkonttoriin Amerikkaan, Bostoniin, jossa hakemus tarkastetataan vielä kerran ja vasta tämän jälkeen voidaan aloitta Matching process eli isäntäperheen etsiminen juuri minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti