tiistai 26. kesäkuuta 2012

Flo Rida

Toinen vierailuni Yhdysvalloissa oli vuoden 2009 kesällä. Tällä kertaa vietin vähän enemmän aikaa Amerikassa, nimittäin kokonaisen kuukauden. Kyseessa oli STS:n kielimatka Orlandoon, Floridaan. Sain tilaisuuden asua aidossa amerikkalaisessa perheessä, kolmen muun tytön kanssa (toinen suomalainen ja kaksi ruotsalaista), ja vietin elämäni kuukauden Orlandossa.

Kielimatka oli loistava yhdistelmä amerikkalaista kulttuuria, englannin opiskelua ja puhumista, ja tutustumista uusiin ihmisiin. Lähtisin kielimatkalle mielelläni uudestaankin! Parasta oli ehkä se, että asuimme todellakin perheissä, jotka esittelivät meille paikkoja ja asioita paikallisten näkökulmasta. Tottakai kiersimme kielimatkaryhmän kanssa kaikki pakolliset turistinähtävyydet, Disney Worldista Alligaattori farmiin, mutta perheen kanssa saimme kokea aivan jokapäiväisiä asioita kuten kauppareissut ja elokuvissa käyminen, unohtamatta perheen sukulaisten kanssa vietettyjä viikonloppuja rannalla ja grillatessa.

Uskon, että kielimatka oli ehkä ensimmäisiä hetkiä jonka jälkeen aloin miettimään au pairiksi lähtöä. Jo kuukausi pois perheen ja ystävien luota, uusien ihmisten ja kulttuurin ympäröimänä, antoi varmuutta ja intoa siihen, että voisin joskus kuvitella viettäväni vieläkin enemmän aikaa Yhdysvalloissa. Amerikassa kaikki oli suurta ja ihmeellistä, ihmiset olivat mukavia ja todella kiinnostuneita oppimaan uutta toisista kulttuureista. Joten miksi en hyödyntäisi tätä mahtavaa tilaisuutta lähteä au pairiksi? It's now or never!Huoneeni host perheessäDisney WorldTrue American Christmas! Vierailimme host perheeni kanssa myymälässä, jossa myytiin vain joulutavaroita.Alligaattori suo ajelultaDowntown DisneyUniversal StudiosKaupunki näkymää OrlandostaVeneajelu host perheen kanssaHard Rock Cafe OrlandoCheese Cake FactoryRannallaAuringonlasku host perheeni laiturilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti