maanantai 25. kesäkuuta 2012

Matching

Seuraava askel kohti au pair vuotta on Matching-prosessi. Cultural Care:in nettisivuja lainaten: "Matching-prosessimme perustuu ideaan, että sekä isäntäperheellä että au pairilla on mahdollisuus nähdä tietoa toisistaan sekä puhua toistensa kanssa puhelimessa tai Skypessä." Tavoitteena on siis löytää juuri itselleen paras mahdollinen isäntäperhe.

Ennen Matching-prosessia olin saanut sen kuvan, että ensimmäistä host family matchia saisi odotella melko kauankin. Kuitenkin ensimmäinen match ilmestyi netti tililleni jo 24 tunnissa. Perhe oli Californiasta ja heillä oli kolme lasta. Kaikin puolin perhe vaikutti todella mukavalta, mutta he eivät ikinä ottaneetkaan minuun yhteyttä vaikka pysyivät tililläni melkein 2 päivää, mikä on yleensä hyvä merkki. En antanut tämän lannistaa, sillä he eivät vain olleetkaan juuri Se Oikea perhe minulle.

Seuraavaa matchia en joutunut myöskään odottamaan kauaa, nimittäin sain jo tänään uuden matchin, vain noin päivä sen jälkeen kuin edellinen perhe oli "kadonnut" tililtäni. Uusi match perheeni ei kuitenkaan tällä kertaa oikein innosta. Yritän katsoa perheiden hakemuksia toki avoimin mielen, mutta tämä match perhe on alle 2 vuotiaiden kaksospoikien yksinhuoltajaäiti Wisconsinista. Ainut asia mikä tässä matchissa oikeastaan häiritsee on se, että lapset todellakin ovat vain 2 vuotiaita. Minulla on kokemusta alle 2 vuotiaan lapsen hoidosta, mutta en ole ikinä hoitanut kahta noin nuorta lasta samaan aikaan. Perhe mainitsee myös profiilissaan etsivänsä vähän vanhempaa au pairia ja olen tosiaankin vasta 19-vuotias... Katsotaan nyt ottaako perhe minuun yhteyttä ja mitä tässä tulee käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti