keskiviikko 7. marraskuuta 2012

First Days In The USA!

Täällä ollaan vihdoinkin! Matka oli pitkä, mutta tämän arvoinen. Tosiaan sunnuntai iltana saavuttiin paikallista aikaa noin klo 18.00 JFK:n lentokentälle New Yorkkiin. Siellä meni sitten noin 2 tuntia yhteensä siinä, että päästiin lentokoneesta, passintarkastuksesta ja saatiin haettu matkalaukut. Tämän jälkeen jouduimme vielä odottamaan noin tunnin kyytiä au pair- koululle. Kun kyyti vihdoin saapui matkustimme vielä reilun tunnin verran bussilla tänne kampukselle. Tällä viikolla au pair- koulu pidettiin siis EF:n kampuksella, koska emme Sandy-myrskyn takia päässeet kampukselle, jossa koulu normaalisti pidettäisiin.

Oppitunnit olivat meillä normaalisti, mutta emme päässet käymään New York- kierroksella ollenkaan. Manhattanilla on vieläkin aika huonosti asiat hurrikaanin jäljiltä ja tänään on satanut vielä lunta koko päivän, mikä vaikeuttaa asioita entisestään...

Neljä päivää koululla on vierähtänyt kuitenkin todella nopeasti hyvässä porukassa. Huomenna onkin aika lähteä kohti isäntäperhettäni ja aurinkoista Californiaa. I can't wait!!

Alla vielä muutamia kuvia ensimmäisiltä päiviltä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti