tiistai 9. lokakuuta 2012

Flights!

Nyt oon vihdoin saanu mun lentotiedot selville. Lento New Yorkia kohti lähtee siis 29.10 klo 14.20 lähtevällä koneella. Ihanaa, että lento tosiaan lähtee vasta iltapäivällä, niin saan ehkä nukuttua vielä hyvin edellisenä yönä. :) Ensin lennän Helsingista Reykjavikiin Islantiiin, jossa on välilasku, ja sitten sieltä viimeinen lento kohti New Yorkia ja au pair koulua, jonne saapuu au paireja ympäri maailmaa. Vietämmä koululla viisi päivää, tutustuen New Yorkiin ja tietenkin opimme lisää amerikkalaisista lapsista ja kulttuurista, tehden samalla tuttavuutta muiden au pairien kanssa!

New York-elämyksen jälkeen onkin sitten aika siirtyä host perheeni luokse. Lennän siis taas aika paljon, nimittäin ensiksi New Yorkist Kentuckyyn, jossa on lyhyt välilasku ja vaihdan koneeseen kohti viimeistä päämäärää eli San Franciscoa.

Niin kummallista ajatella, että jo kuukauden kuluttua olen San Franciscossa host perheeni luona aloittamassa uutta elämää maailman toisella puolella.... Ehkä tajuan tämän kaiken sitten viimeistään astuessani lentokoneeseen.

6 kommenttia:

 1. ei sitä tajua vielä lentokoneessa tai training schoolissakaan :D Siinä menee helposti kuukausi ennenkö tajuat ettet oo tullu vain lyhyelle "lomamatkalle" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi... No katellaan sitten muutaman kuukauden päästä kun oon vähän kerennyt sinne sopeutumaan! :)

   Poista
 2. Voin yhtyä riikkaan, että täälä on oltu kuukausi eikä vieläkään ihan tajua, että tääl oikeesti on! :D Sanoin lentokentälle mennessä, että "Must ei tunnu vieläkään siltä et oon lähössä" :D Että oivallusta odottaessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukausi on menny varmaan tosi nopeesti kun koko ajan on kaikkee uutta ympärillä! Haluun jo lähtee:D toivotaan nyt et se oivallus tulee jossain vaiheessa.....!

   Poista
 3. Minkä verran sulla saa laukut painaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin et sen 23 kg, en oo oikeestaan viel miettiny koko asiaa... Ja sit viel käsimatkatavara sen 5-8 kg kai! :D

   Poista