tiistai 3. heinäkuuta 2012

Hello San Francisco!

Nyt se on aivan varmaa, tällä tytöllä on viimein host perhe! Musta me ollaan perheen kanssa aivan täydellinen match, enkä vois pyytää mitään enempää.

Perhe on siis kiinalaisamerikkalaisia ja tulen hoitamaan kahta ihanaa tyttöä, joista vanhempi on 8 ja nuorempi 6 vuotta. Perhe asuu noin puoli tuntia San Franciscon ulkopuolella, Burlingame nimisessä kaupunginosassa. Heillä on aktiivinen ote elämään ja perhe odottaakin jo innolla tutustumista suomalaiseen kulttuuriin.

Nyt pitää enään hoitaa muutamat paperiasiat kuntoon, muun muassa viisumi, jonka jälkeen matka kohti Californian aurinkoa voi alkaa!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Oon itsekkin lähdössä au pairiksi ja haluaisin tietää, että ootko sä laittanu hakemukseen, että perheessä voi olla alle 2-vuotiaita lapsia? Mietin vaan kun isäntäperheessä mihin oot menossa on 6v ja 8v lapset. Mulla on jokaisessa perheessä ollu alle 2-vuotias lapsi.
    Kiitos jo valmiiksi vastauksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Eli ootko myös lähössä Cultural Carein kautta? Sillon kun tein hakemusta mulle suositeltiin, että pistän jo suoraan että perheessä voi olla ihan alle 1 vuotiaitakin lapsia. Näin saa enemmän mahdollisia matcheja ja kun mullakin tosta alle 2 vuotiaden hoidosta sitä kokemusta löytyy aika paljon. Oli kyllä ihan positiivinen yllätys, että mun perheen lapset oli noinkin vanhoja, sillä järjestössä oltiin melko varmoja, että pääsisisin perheesen jossa on tosi pieniä lapsia... Toivottavasti vastasin kysymykseesi! Onnea vielä hakuprosessiin!:)

    VastaaPoista